Sot është - E Shtunë | Data: 21-April-2018 | Ora: 22:18
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR ALLAHU JU SHPERBLEFTE PER VIZITEN E JUAJ INSH-ALLAH .... **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Fikh [53]
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika

Cilësitë e hipokritëve në namaz


Autor: Shejh Salih el-Feuzan

Burimi: Feda’ilus-Salat ue Hukm ue Ukubetu Tarikiha

[Vlerat e Namazit, Gjykimi dhe Dënimi për atë që e braktis atë, fq. 18]"Janë gjashtë cilësi që janë përmendur nga Allahu Subhanehu ue Te’ala dhe i Dërguari (sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem) për namazin e hipokritëve:


E para: ai/ajo çohet për namaz veçse me dembelizëm.


E dyta: ata e përkujtojnë Allahun shumë pak.


E treta: ata duan të duken para njerëzve dhe nuk kanë frikë nga Allahu i Lartësuar.


E katërta: ata nuk e falin namazin në kohën e tij.


E pesta: ata nuk e falin namazin me xhemat.


E gjashta: ata nuk kanë qetësi në namaz por lëvizin sikur zogu që çukit.


Këto janë gjashtë cilësitë e namazit të hipokritëve.


Allahu na ndihmoftë.


Lus Allahun të na mbrojë ne dhe ju nga të gjithë ata.


Përktheu: Alban MalajLexuar: 540 | Shtuar nga: studio-islam | Data: 25-September-2010
Shkruani një Koment
Name *:
Email *:
Code *:
Gjithsej Komente: 0
Copyright © 2010 |