Sot është - E Shtunë | Data: 21-April-2018 | Ora: 14:15
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR ALLAHU JU SHPERBLEFTE PER VIZITEN E JUAJ INSH-ALLAH .... **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika

Porosi kuranore (2)وَاللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ.

"...Allahu nuk e vë në rrugë të drejtë popullin e prishur.” (Saff, 5)

وَاللَّهُ لا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ.


َ"...Allahu nuk i do ngatërrestarët.” (Maide, 64)

...إِنَّ اللَّهَ لا يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ.

"...Allahu nuk e përkrah veprën e të prishurve.” (Junus, 81)

...وَاللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ.

"...Popullin mizor Allahu nuk e vë në rrugë të drejtë.” (Teube, 19)


...وَاللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ.

"...Allahu nuk vë në rrugë të drejtë popullin mohues..” (Teube, 37)
...إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ.

"...Allahu nuk e do asnjë tradhtarë e bukëpërmbysët.” (Haxh, 38)
 
...إِنَّهُ لا يُحِبُّ الْمُسْتَكْبِرِينَ.

"...Ai nuk i do arrogantët.” (Nahl, 23)
 
...إِنَّهُ لا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ.

"...Ai nuk i do shkapërderdhësit.” (En’am, 141)
 
 ...إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي مَنْ هُوَ كَاذِبٌ كَفَّارٌ.
"...është e vërtetë se Allahu nuk udhëzon në rrugë të drejtë atë që është rrenës, jobesimtar.” (Zumer, 3) ...إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي مَنْ هُوَ مُسْرِفٌ كَذَّابٌ.
"...S’ka dyshim se Allahu nuk udhëzon në rrugë atë që e tejkalon dhe është rrenës.” (Gafir, 28)


...وَمَنْ يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالا بَعِيدًا.
"...Ai që i përshkruan shok Allahut, ai ka humbur dhe bërë një largim të madh (prej së vërtetës).” (Nisa, 116)
 
Autor: M.M. Pikthal & M. Fateh Muhammad
Përktheu: Mr. Fehim Dragusha
25.2.2009


Lexuar: 2102 | Shtuar nga: studio-islam | Data: 25-December-2009
Shkruani një Koment
Name *:
Email *:
Code *:
Gjithsej Komente: 0
Copyright © 2010 |