Sot është - E Merkurë | Data: 23-May-2018 | Ora: 12:02
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR ALLAHU JU SHPERBLEFTE PER VIZITEN E JUAJ INSH-ALLAH .... **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika

Udhëzimi është dy llojesh

Udhëzimi është dy llojesh
 
I pari: Udhëzimi me argumentimin e të vërtetës dhe orientimit në të. Ky udhëzim është për të gjitha krijesat dhe këtë e kanë mundësi Pejgamberët dhe pasuesit e tyre.
 
Thotë Allahu i Madhëruar:
 
"…Në të vërtetë, edhe ti udhëzon për në rrugën e drejtë”
(Esh Shura’-52).
 
 
I dyti: Udhëzimi me sukses dhe përforcim prej Allahut,
bëmirësi prej Tij dhe nderë për robët e Tij të devotshëm. Ky udhëzim është vetëm në mundësinë e Allahut.
 
Thotë Allahu dhul xhelal:
 
"Është e vërtetë se ti nuk mund ta udhëzosh atë që do ti, por All-llahu udhëzon kë të dojë"(El-Kasas-56)

Lexuar: 619 | Shtuar nga: studio-islam | Data: 09-March-2010
Shkruani një Koment
Name *:
Email *:
Code *:
Gjithsej Komente: 0
Copyright © 2010 |