Sot është - E Hëne | Data: 28-May-2018 | Ora: 01:59
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR ALLAHU JU SHPERBLEFTE PER VIZITEN E JUAJ INSH-ALLAH .... **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika

Vendimi për atë që e mohon Kaderin

Vendimi për atë që e mohon Kaderin
 
 
Kush e mohon Kaderin, ka mohuar një themel nga themelet e Sheriatit dhe me këtë ka bërë kufër.
 
 
Kanë thënë disa nga selefët: "Polemizojini kaderijët(Kaderijët janë një sekt që e mohojnë Kaderin e që e konsiderojnë veten myslimanë.
 
 
Ndikimi i tyre është prezent edhe në kohën tonë, e vlen të ceken disa hoxhallarë tanë që kanë devijuar nga kuptimi i selefit mbi Kaderin dhe mundohen) me dituri, e nësemohojnë atëherë kanë bërë kufër, e nëse janë të kënaqur (me kufër) atëherë armiqësojini”.

Lexuar: 574 | Shtuar nga: studio-islam | Data: 09-March-2010
Shkruani një Koment
Name *:
Email *:
Code *:
Gjithsej Komente: 0
Copyright © 2010 |