Sot është - E Merkurë | Data: 23-May-2018 | Ora: 15:46
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR ALLAHU JU SHPERBLEFTE PER VIZITEN E JUAJ INSH-ALLAH .... **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika

E para- Sprova e varrit.

E para- Sprova e varrit.
 
 
Kjo sprovë është marrja në pyetje e njeriut pas varrimit të tij, rreth Zotit të tij, fesë së tij dhe të Dërguarit të tij Muhammedit sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem. Allahu xhel-le shanuhu i përforcon besimtarët me Fjalën e Fortë (Shehadetin), ashtu si është cekur në hadith, kur të pyetet përgjigjet: "Zoti im është Allahu, Feja ime është Islami, Pejgamberi im është Muhammedi sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem” (Buhariu dhe Muslimi).
 
 
Obligohet besimi në atë që e argumentojnë hadithet, se do të pyeten (njerëzit) nga dy melekë (Melekët që i pyesin njerëzit në varr, i kemi përmendur në kapitullin e besimit në melekë), mënyrën e marrjes në pyetje, çfarë përgjigjie ka besimtari e çfarë hipokriti (munafiku).

Lexuar: 670 | Shtuar nga: studio-islam | Data: 09-March-2010
Shkruani një Koment
Name *:
Email *:
Code *:
Gjithsej Komente: 0
Copyright © 2010 |