Sot është - E Shtunë | Data: 21-April-2018 | Ora: 22:03
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR ALLAHU JU SHPERBLEFTE PER VIZITEN E JUAJ INSH-ALLAH .... **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Urtësi [17]
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika

A ke kësi shokë?


Vëllazëria islame është si një dru që nuk matet sipas gjatësisë së trupit por sipas thellësisë së rrënjëve

Ka'b ibën Maliku na tregon: Nuk kam munguar në asnjë betejë që bënte Resulullahu, salallahu alejhi ue selem, përveç në betejën e Tebukut... Resulullahu, salallahu alejhi ue selem, nuk kishte pyetur për mua përveç kur kishte arritur në Tebuk.
 
 
Duke qenë ulur në mesin e shokëve kishte thënë: "Ç'u bë me Ka'b ibën Malikun? Njëri nga familja Seleme tha: O i dërguar i Allahut, atë e penguan të mirat e kësaj bote. Muadh ibën Xhebeli ishte ngritur dhe ka thënë: Sa keq që fole. Pasha Allahun, o i dërguar i Allahut, për atë dimë vetëm të mira. E Resulullahu, salallahu alejhi ue selem, kishte heshtur.
 

Të jesh shok i mirë dhe besnik nuk është lehtë. Shiko në çfarë mënyre Muadhi filloi ta mbrojë Ka'bin, edhe pse nuk dinte arsyen e mos daljes së tij në betejë. Për fjalët e tij, Muadhi u mbështet në njohjen paraprake që kishte për Ka'bin, e nuk i lejoi supozimeve që të manipulojnë me të, siç ndodhi me personin tjetër.Lexuar: 578 | Shtuar nga: studio-islam | Data: 25-October-2010
Shkruani një Koment
Name *:
Email *:
Code *:
Gjithsej Komente: 0
Copyright © 2010 |