Sot është - E Shtunë | Data: 21-April-2018 | Ora: 14:22
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR ALLAHU JU SHPERBLEFTE PER VIZITEN E JUAJ INSH-ALLAH .... **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Urtësi [17]
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika

Kujdes që të mos jesh në taborin tjetër!


Ibën Kajimi, All-llahu e mëshiroftë, ka thënë:

Nëse Allahu dhe i dërguari i Tij janë në një anë (tabor), atëherë ke kujdes mos të jesh në palën tjetër, ngase kjo të shpien në përçarje dhe kundërshtim të fjalëve të Allahut, subhanehu ve teala.

Kujdesu të jesh në taborin (palën) e Allahut dhe të dërguarit të Tij edhe nëse të gjithë njerëzit janë në palën tjetër. Për njeriun fillestar në udhëzim nuk ekziston send më i rëndë, ngase epshi, shoqëria, shejtani dhe miqtë e thërrasin për mos bashkëngjitje të palës së Allahut dhe Pejgamberit, salallahu alejhi ve selem, dhe e thërrasin në të mirat e kësaj bote, e nëse ky iu kundërvihet dhe bën durim, vjen ndihma e Allahut.Lexuar: 399 | Shtuar nga: studio-islam | Data: 25-October-2010
Shkruani një Koment
Name *:
Email *:
Code *:
Gjithsej Komente: 0
Copyright © 2010 |