Sot është - E Shtunë | Data: 19-September-2020 | Ora: 12:24
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR ALLAHU JU SHPERBLEFTE PER VIZITEN E JUAJ INSH-ALLAH .... **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika

Namazi
Namazi

Namazi është një ndër detyrat themelore dhe më të rëndësishme fetare. Me faljen e namazit respektojmë, nderojmë All-llahun xh.sh. dhe i falënderohemi Atij. Sepse njeriu prej vetë natyrës është ai që mvaret prej dikujt tjetër.


Gjendja në namaz është një lidhshmëri në mes robit dhe krijuesit të tij, në mënyrë që robi drejtëpërsëdrejt i drejtohet krijuesit pa kurfarë ndërmjetësimi. Këtë respekt dhe nder e bëjmë gjatë faljes së namazit.


Qëllimi i namazit është që shpirtërisht të afrohemi tek All-llahu xh.sh. Namazin e kanë falë edhe popujt tjerë para ummmetit të Muhammedit a.s. në këtë gjendje kanë qenë në lidhshmëri shpirtërore të përherëshme me krijuesin e vet.
Lexuar: 10729 | Shtuar nga: studio-islam | Data: 21-February-2010
Shkruani një Koment
0
5 raduan   [Entry]
Desha te pyea qka,jan,ne,enderr popkorn ose pufkat sedia me kuptoni per qka e kam,fjalen

0
4 Manda   [Entry]
Shum mire Allahu ta shperblefte.

0
3 studio-islam   [Entry]
we alejkum selam moter Allahu te shperblefte per vizite insha-Allah ke pase dobi per vizit selam alejkum

0
2 selvinaze   [Entry]
selam alekum e rametollah me berekety hu

0
1 Leotrim trim   [Entry]
Ku mundem me Dowlondu ket program mu msu mu faL

Name *:
Email *:
Code *:
Gjithsej Komente: 5
Copyright © 2010 |