Sot është - E Shtunë | Data: 19-September-2020 | Ora: 13:56
NDRYSHO DIZAJNIN
**.... Guest ....** ...ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU XHEMAT I NDERUAR JU INFORMOJM SE E KEMI NDRRU ADRESEN TANI GJINDEMI NE KETE ADRESE www.radio-elkalem.com **
Dosja e Ramazanit

Artikuj per Ramazan

Video Ligjerata

Audio Ligjerata

Dua per Iftare

Dua te perditshme

Menya
Kategorite
Artikuj [24]
Radio-Elkalem24/24
Bisedojm se bashku
mesohu edhe ti

Abdesi
Mesohu te marresh abdes

Namazi
mesohu te falesh Namaz

Allahu ju meshirofte
Shiko live

Shiko Meken live 24 ore


Shiko Medinen live 24 ore

Shikim te kendeshem
Sondazhi yne
web faqe islame
 
 
 
 
statistika
Bismil- Lahi Rrahmani Rrahim
 
Duaja e Iftarit 1
 
 
All-llahumme In-ni leke samt, Ve ala rizkike aftart,
fagfirli ma kad-demtu min dhembi ve ma ah-hart.
 
 
 O Zoti im, për Ty kam agjëruar dhe me furnizimin Tënd bëj iftar,
Mi fal mekatet e mija qe I kam bërë dhe mekatet qe do ti bej pas.
 
Kliko dhe ndegjo..


Duaja e Iftarit 2
 
Dhahebe dhameu vebteletil uruku, ve thebetel exhru Insha Allah.
 
Kaloj etja u lagën venat dhe u realizu shpërblimi Insha Allah.
 
kliko dhe ndegjo...


Duaja e Iftarit 3
 
All-llahumme in-ni es-eluke birahmetikel-leti vesiat kul-le shejin en tagfireli
 
 
O Zot të lutem me Mëshiren Tënde e cila ka perfshi cdo send të mi falesh mëkatet.
 
Kliko dhe ndegjo..


 
Duaja e Iftarit 4
 
 
Sub-bhane dhil Xheberuti, Vel Melekuti, Vel Kibriei, Vel Adhameti
 
 
I Madhëruar qoftë i Gjithëfuqishmi poseduesi i cdo sendi, Atij i takon Madhërija
 
Kliko dhe ndegjo..


 

Forma e hyrjes
 
Kalendari
shkarko ligjerata

shkarko namazin

reklama 3
reklama 3
reklama 4
reklama
reklama
reklama
prova
kerko
 
Copyright © 2010 |